Khamis, 12 Jun 2014

I'm back?

بسم الله الرحمن الرحيم
 ..::Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih dan Penyayang::..


Assalamu'alaikum wbt..
Nampaknya blog ni dah berhabuk dan bersarang labah2 bagai..

InsyaAllah..kalau ada kesempatan bakal mencoret lagi..

Pls give me support ya..hehe..mcmlah ada yang baca :P..

Oh today is my birthday yg ke-31 according to hijri calendar..also my dad's bd 12th June..

Umur dah tua tp mencoretnya macam budak tadika..haha..ingat lagi first time bukak blog ni..masa tu poyo sesangat...uhmm im too childish right?

Dah lama tak menulis bermakna ada banyak perubahan pada diriku samaada drastik atas tidak..perubahan drp segi kefahaman dalam pengamalan agama..perubahan drp segi pandangan politik dan banyak lagi..bila aku menulis, aku tidak suka membawakan dalil drp al-Quran mahupun sunnah..Kenapa..?sbb...aku takut dengan ilmu aku yang tak seberapa ini aku mgkin tersalah guna dalil2 berkenaan..aku akan meletakkan dalil sekiranya aku rasa yakin sahaja...aku tak mahu menyalahgunakan wahyu semata-mata nak menunjuk pandai..biarlah nampak tak berilmu asalkan bukan berlagak..ia tak..?ahh..tak pandailah nak tulis secara matang...insyaAllah i'll try..

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...